top of page
  • Skribentens bildmariawaxin

Välkommen!

Så roligt att just du tittar in!

Det kliar i både hjärta, hjärna och fingrar. Har så mycket som vill ut! Tror att jag har något att berätta. Har länge velat starta en blogg och ville helst ha allt innehåll på plats, när jag öppnar, men äh ..... det blir som det blir. Fyller på och bygger ut efter hand.

Eftersom jag numera har en mycket mindre gård, med bara 3 hästar, 6 ankor, 5 katter och en hund, och en liten förlagsverksamhet, så ska jag nog få tid och ro att börja skriva! Kategorierna ovan speglar det jag älskar att hålla på med. Än så länge finns det bara smakprov, men titta gärna in då och då för att se om jag har uppdaterat. Skicka mail om du vill ha Nyhetsbrev.

Mer om mig finns under Om.


75 visningar

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page