top of page

Om mig

En drömmare med en fot i himlen och en på jorden. En grep i ena handen och en pensel i den andra. 

En hand på tygeln och den andra på tangentbordet. Bor på gården Midingstorp i skogen  med kärleken och  9 ankor, 3 får, 2 hästar, 6 eller 7 katter och en vakthund.

Jag ser mig själv som en medskapare och hänger mig ohämmat åt mina många passioner.

En mystiker som hittat hem. 

22221794_10212656374875658_4273486867330808867_n_edited.jpg

"!I engage in imortality"

När man är pensionär behöver man inte längre vara någons slav. Man kan bara vara och ta det lugnt på ålderns höst, eller så kan man:

skaffa fler djur, anmäla sig till 10 kurser, träna två hästar, odla för femton fast vi bara är två, skriva fortsättningen på barnboken och varför inte bli ännu mer kreativ och bli besatt av konst också.

När jag fyllde 67, för några dagar sedan, slog jag upp ögonen och talade ut högt den mening, som kom i mitt huvud:

"I engage in Imortality!".  

Min största passion är nämligen att upptäcka vad Evigt liv  och "The Kingdom within" egentligen innebär, alltså vår roll i Universumen. Att lära känna Skaparen är en hisnande ofattbar resa och den börjar i mitt hjärta; i de fyra rummen Trädgården, Dansgolvet, Uppfyllelseplatsen och ......... Precis som jag skrev i barnboken Bundisarna för 30 år sedan.

Om du har hamnat här är du förmodligen dragen till något av det jag nämner här och då kan även du få näring och upptäcka sidor av dig själv, som du ännu bara anar, eller och lära känna Universumens Skapare, som har så spännande saker för oss. Du kanske även, som jag, upptäcker att Meditationen öppnar upp din ande så att själen och kroppen får ro och visar vägen till Boken, The Scroll, som är skriven om dig och det liv du är ämnad att leva. Det bubblar i mig bara jag tänker på det. Det finns så mycket mer.

Blogginlägg Om:

Klicka på bilden så kommer du till inlägg.

bottom of page