top of page
  • Skribentens bildmariawaxin

Nationaldagen


Jag älskar jordstycket Sverige, detta landområde här uppe i Norden med all sin varierande skönhet får mitt hjärta att sjunga och känna stolthet. Under mina givna dagar i den här dimensionen finns det ingen annan stans jag hellre vill bo.

Jag älskar inte nationen Sverige eller dess politik. Känner mig som en främling i det sociala system jag fortfarande deltar i, där jag har blivit tilldelad ett nummer, som de kan kotrollera mig med och tjäna pengar på. När tiden är inne kommer detta system att upphöra och WE, The people, kommer att bli befriade. När vi inser vilka vi är kommer vi att kliva ur och slavsystemet kommer än en gång att falla.

I mitt verkliga pass, mitt DNA, står det Citizenship: Heaven. Därifrån är jag utsänd och därifrån får jag mina riktlinjer, mina resurser och min kraft. Tidigare trodde jag att döden var porten till Himlen, men tack och lov har jag blivit upplyst om att jag har fått tillträde och tillgång till alla himmelska välsignelser här och nu. Yahshuah, Jesus, övervann döden och ridån har rämnat. Genom och i Honom är nu vägen öppen till Himlen. Här och nu. Varje dag!

Älskar Sverige, men har mitt sinne vänt till det som är därovan genom mitt hjärta. I barnboken Bundisarna, som jag skrivit, berättar jag om hur barnen upptäcker Ljushjärtat. Det är en spännande resa, där varje dag kan bli en hisnande upplevelse.


"Now when He, Yahshuah, was asked by the Pharisees when the kingdom of God would come, He answered them and said, “The kingdom of God does not come with observation; nor will they say, See here!’ or ‘See there!’ For indeed, the kingdom of God is within you.” Luk 17:20-21

Comments


bottom of page