top of page
  • Skribentens bildmariawaxin

Frågor och svar

Uppdaterat: 24 jan. 2022

Varför har du börjat blogga?

Jag har länge velat återuppta skrivandet. Då känns en blogg som en bra början. Inte så hög ribba. Jag behöver träna upp mig och det tänkte jag göra på min blogg.

Vad vill du skriva om?

Åh, jag har så mycket i hjärtat! Ämnen som intresserar mig speglas i menyn och bloggkategorierna. Det känns lite tidigt att prata om specifika projekt, men en fortsättning på min barnbok Bundisarna vill jag försöka mig på.

Hästar är ju en stor passion och jag har länge velat skriva mer om de metoder jag följer, True Connection och Healing of the Heart. De har bidragit enormt i mitt helande och utveckling till en bättre människa.

Poesi är något som kommer ur mig väldigt lätt. Dessa orddanser föds i gröna katedraler med sina stora rum av tid. Förutsättningarna finns nu när vi har ändrat våra liv.

Allt hänger ihop och drivkraften bakom allt är min tro. Kärleken till min Skapare och hans Ord är som en eld. Jag vill berätta om min tro och om den underbara framtid, som väntar när allt har fötts på nytt och blivit återupprättat som det var tänkt att vara. När det onda inte längre regerar.

Fram till dess vill jag också bevaka och stå upp för Sanningen genom att granska "fakta", avslöja pågående konspirationer och återställa missinformation.

Ska du fortsätta på sociala medier?

För mig har Facebook varit bra på många sätt, framförallt för att hålla kontakt med vänner, familj och släkt, både i Sverige och internationellt. Det har också varit suveränt för att hitta nya kontakter och vänner, när man som jag har flyttat ett par ggr de senaste 6 åren. Nu har jag ändrat mitt liv så att jag ska kunna återuppta skrivandet igen och då behöver jag dra ned på Facebook för att fokusera bättre. Jag är också mycket bekymrad över den tilltagande censuren.

Kanske återupptar jag fotandet och fokuserar på Instagram.

Nej, vid närmare eftertanke, den 20/12 -21, kliver jag av helt. Får mycket obehaglig känsla inför Meta, och Metaverse, och vill inte vara delaktig i det.

Vad betyder Apos?

Apo är grekiska och är ett prefix, som på svenska står för; från, bort eller av. På engelska blir det; from, off, away from, detached och separate. Acronymen APOS står för A Place Of Safety och kändes rätt, som nytt företagsnamn, när vi bytte gård och behövde byta. Nu håller vi på och avvecklar alla måsten och därmed även våra företag.

A place of safety refererar i första hand till en inre plats för tro, som innebär en mobil trygghet, i andra hand till vår nya plats.

49 visningar

Comments


bottom of page