top of page
Black and white  Minimalist Calligraphy Initials logo_edited.png

Varmt välkommen!

En glad solskensbonde är vad jag är. Älskar mitt liv på gården i Småland tillsammans med min käre man och våra islandshästar, svartnosfår, stallkatter. myskankor och Cane Corson Jiemba. Tidigare var jag författare, har gett ut tre böcker,  och jobbat som journalist, fotograf och webbredaktör, men nu ägnar jag mig mest åt odling,  hästar och kreativitet. Utöver skrivandet började jag måla 2023.

Här kan du följa mig på vägen in i konstnärslivet, läsa mina Morningpages och om min och hästarnas fantastiska utveckling i Equinamity (Intrinzen) och True Connection och annat skoj vi hittar på.  Hälsosam livstil som Healing of the heart, ekologisk odling och nyttig mat är andra passioner och jag kommer såklart skriva om det också.

Eftersom jag är genuint alternativ, är det mesta här genomsyrat av nyfiket utforskande och självständigt tänkande.

Jag har en stark och ljus tro; på framtiden och på att upptäcka nya dimensioner här och nu. Det finns så mycket mer än det vi kan se och ta på och min upplevelse ger mig en bubblande glädje inombords, nästan som en eld. Det är det som får mig att studera, skriva och nu måla. 

sidfot_gra7040_edited.jpg

  • Instagram
  • White Facebook Icon
IMG_7024.HEIC

Morningpages

Rikard och jag har ägnat de mörka vintermorgnarna åt något vi kallar Morningpages. Vi har gått upp tidigt, tänt en brasa, krupit under en filt i våra respektive kammare och skrivit tre A4-sidor för hand innan vi behöver gå ut och sköta om djuren. 

Min äldsta dotter Linda går på författarskolan på Lunds Universitet och när hon berättade om sin kurlitteratur The Artist's way, av Julia Cameron, blev vi så inspirerade att vi hakade på. Det blir som en sorts dagbok, men syftet är så mycket större. 

Galleri

 

 

 

 

 

 

 

"Jag är mest vatten.

Förut var jag ljus."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FAQ

331803_2514139544186_897606630_o_edited.jpg
About

Fotoutställningen
Långt innan du.
Klicka på bilden för att komma dit.

bottom of page