top of page
  • Skribentens bildmariawaxin

Gårdsliv

Uppdaterat: 30 jan. 2022Vår marsvolontär Juljana har rest vidare och, även om det innebär mer jobb för oss, njuter vi lite av att vara själva på gården ett tag. Flera nya volontärer är på G.

Rikard röjer törnbuskar och skriver på sin blogg Ordet. Jag gör maskkompost, vattnar bebisplantor, gör smoothie och soppa av de första brännässlorna. När jag inte redigerar

e-boksversionen av min barnbok, Bundisarna I, eller lägger ut upplysande länkar.


Igår gick jag med Perlito och Hero till det lilla röda ödehuset på mellanvägen i skogen. Perlito fick springa lös på utvägen och Hero på hemvägen. Jag hade is i magen när Perlito och jag gick och gick och Hero "aldrig" kom. När vi nästan gick ur skogen, 100 m hemifrån, kom han dundrande ikapp. Han hade säkert galopperat i 1 km! Önskar jag hade haft med kameran. Hästarna vet inte om att jag har haft annons om medryttare och att flera intresserade verkar riktigt bra. Här ska ridas!


Tre av våra 18 odlingslådor, som skymtar till höger om Lillstugan, är klara och idag kom äntligen leveransen av markduk. Ni kan vi klä och fylla lådorna!

Innan Juljana åkte planterade vi 83 sibiriska ärtbuskar som vindskydd runt om den blivande odlingen. Hon hjälpte också till att göra vår första varmkompost.
18 visningar

Comments


bottom of page