top of page
  • Skribentens bildmariawaxin

Två självbiografier och en barnbok

Uppdaterat: 24 jan. 2022Han var en f d torped med tungt kriminellt register och svårt drogmissbruk. Jag kom från en relativt skyddad och ordnad uppväxt utan någon som helst insikt i hans kretsar. Han hade kommit till tro och fått uppleva mirakel på mirakel, han hade bla blivit helt befriad från heroinbegäret. 1983 frågade Stig Fredriksson om jag ville skriva historien om hans liv. När jag till slut började skriva fick även jag uppleva Guds kraft. Detta var min första bok och när jag presenterade min text för Stig sa han samma sak efter varje kapitel: "Precis så var det!".

Boken har sålts i ca 100 000 ex och senaste upplagan är nästan slut. Klicka på bilden så kommer du till en butik, som fortfarande har den. Där fanns den för 29:- och 129:- när detta skrevs (220102). 


Medan mitt fjärde barn, David, låg i magen blev jag inspirerad och skrev en annorlunda och spännande bok för barn, och deras föräldrar. Tänk Narnia, av C S Lewis, så hittar du rätt i genre. Man kan läsa den bara som en fantasifull äventyrsberättelse, men är man öppen kan man tillägna sig andliga skatter. Från ca 5 år.

Boken kom ut 1990 och finns numera bara att köpas på mitt förlag Apos. Den är inbunden i hög kvalitet, ca A4-format, med fina illustrationer av Marie Lind. och kostar 250:- plus frakt. Vill du beställa fyller du i antal och kontaktuppgifter i mailformuläret längst ned på sidan. Klicka på bilden för att läsa ett provkapitel.
 

Allt hon gjorde var vågat, farligt och annorlunda. 1995 gav min goda vän Bittan Ekman och jag ut boken om hennes spännande liv. Bittan berättade och jag skrev; bl a om hur hon oförklarligt släpptes från det amerikanska häktet och blev räddad ur den 8 m djupa ravinen i alperna, Hennes livsstil var vågad och utanför de flesta gränser, därav fick boken först namnet Offpist. I senare upplagor säljs den under namnet Nyckeln till frihet.

Om du vill läsa mer eller beställa kan du klicka på bilden för att komma till butiken, där boken säljs för 69:- (220102).
 

41 visningar

Comments


bottom of page