top of page

Böcker

Jag har gett ut tre böcker:

 

Kunde någon älska Lillebror?

Vägen till frihet

Bundisarna.

Här kan du läsa om dom och beställa.

Bundisarna

Under 1990 gick jag på en bibelskola och under lovsången på morgonen började jag fyllas av bilder och berättelser om barn, som hörde träden och djuren tala till dom. Det var så Bundisarna kom till, barnboken som handlar om Sanne-linn, Danielle och Nickis spännande äventyr i sitt sökande efter den där Kungen, som naturen ville att de skulle hitta. 

Provläs kapitel i Bloggen.

Beställ Bundisarna av mig genom formuläret längst ned på sidan.  Inbunden 250 :- plus frakt.

Vägen till frihet (Offpist)

Allt hon gjorde var vågat, farligt och annorlunda. 1995 gav min goda vän Bittan Ekman och jag ut boken om hennes spännande liv. Bittan berättade och jag skrev; bl a om hur hon oförklarligt släpptes från det amerikanska häktet och blev räddad ur den 8 m djupa ravinen i alperna, blev helad från cancer och om hur Gud fann och gav henne evigt liv.

 

Hennes livsstil var vågad och utanför de flesta gränser, därav fick boken först namnet Offpist. I senare upplagor säljs den under namnet Nyckeln till frihet.

Om du vill beställa och läsa mer kan du klicka på bilden för att komma till butiken, där boken säljs för 69:- plus frakt (240219).

Offpist.jpg

Kunde någon älska Lillebror?

Han var en f d torped med tungt kriminellt register och svårt drogmissbruk. Jag kom från en relativt skyddad och ordnad uppväxt utan någon som helst insikt i hans kretsar. Han hade kommit till tro och fått uppleva mirakel på mirakel, han hade bla blivit helt befriad från heroinbegäret. 1983 frågade Stig Fredriksson om jag ville skriva historien om hans liv. När jag till slut började skriva fick även jag uppleva Guds kraft. Detta var min första bok och när jag presenterade min text för Stig sa han samma sak efter varje kapitel: "Precis så var det!".

Boken har sålts i ca 100 000 ex och senaste upplagan är nästan slut. Klicka på bilden så kommer du till en butik, som fortfarande har den. Där fanns den för 129:- plus frakt när detta skrevs (240219).

Kunde någon älska Lillebror.jpg
bottom of page