top of page
Black%20on%20Transparent_edited.png

Varmt välkommen!

En glad solskensbonde är vad jag är. Älskar mitt liv på gården i Småland tillsammans med min käre man och våra islandshästar, svartnosfår, stallkatter. myskankor och Cane Corson Jiemba. Tidigare var jag författare, har gett ut tre böcker,  och jobbat som journalist, fotograf och webbredaktör, men nu ägnar jag mig mest åt odling,  hästar och kreativitet. Utöver skrivandet började jag måla 2023.

Här kan du följa mig på vägen in i konstnärslivet, läsa mina Morningpages och om min och hästarnas fantastiska utveckling i Equinamity (Intrinzen) och True Connection och annat skoj vi hittar på.  Hälsosam livstil som Healing of the heart, ekologisk odling och nyttig mat är andra passioner och jag kommer såklart skriva om det också.

Eftersom jag är genuint alternativ, är det mesta här genomsyrat av nyfiket utforskande och självständigt tänkande.

Jag har en stark och ljus tro; på framtiden och på att upptäcka nya dimensioner här och nu. Det finns så mycket mer än det vi kan se och ta på och min upplevelse ger mig en bubblande glädje inombords, nästan som en eld. Det är det som får mig att studera, skriva och nu måla. 

  • Instagram
  • White Facebook Icon
bottom of page